Logo

Smelteost - smøreost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Smelteost - smøreost 

 
Smelteost - også kaldet smøreost - fremstilles af faste oste, der findeles, æltes og tilsættes farve- og smagsstoffer. Massen behandles forskelligt, alt efter om man ønsker en samsø-, maribo- eller havartitype. Kan tilsættes smag af fx skinke, rejer eller krydderier; bruges smørbar eller halvfast som pålæg og til madlavning
Smelteoste fremstilles som fuldfed, halvfed og mager (hhv. 45, 30 og 20%).
Den moderne smelteost stammer fra 1911, hvor det lykkedes for schweizerne Walter Gerber og Fritz Stettler at finde en produktionsmetode.

 
De fedeste kan fryses. Holdbarhed: 1 måned.

 

Se de bedste opskrifter med Smelteost

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her