Logo

Auberginepuré - Baba ganoush

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Auberginepuré - Baba ganoush 

 
Baba ganoush er den lækreste cremede dip af bagte auberginer. Den er et hit som en del af en mellemøstlig buffet eller som en snack, til at smøre i sandwich og tortillas.
Forret Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 20 min. Let at lave. Lav pris. Holdbarhed: 2 dage
 
# Ingredienser til Auberginepuré:
2 auberginer (ca. )
smør
salt

 
* Sådan laves Auberginepuré:
1. Skyl auberginerne og del dem på langs i to halvdele.
Læg dem i en gryde med skindsiden nedad med ca. vand ved.
Damp dem 15- 20 minutter under låg, til de er meget møre.

 
2. Skrab kødet fra skindet med en ske.
Hak det groft eller kør det kort i blender.
Varm det op i en gryde med smørret.
Pisk, til massen er ensartet. Smag til med salt.

 
Tips: Træpiskeris anbefales, fordi metal kan misfarve pureen.
Smørret kan udskiftes med god olie.
Kan tilsættes tahina, hvidløg, muligvis citronsaft og forskellige krydderier fx koriander, spidskommen.

 
Se flere opskrifter med Aubergine

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her