Logo

Rugbrød med tørgær i en brødmaskine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrød med tørgær i en brødmaskine

 
Du kan ved tilberedning tilføje forskellige krydderier og krydderurter, der forbedrer smagen og forbedrer aromaen. Brug kun kvalitetsprodukter til at gøre dit brød luftigt.
Tid 210 minutter

 
# Ingredienser
Vand 220 ml
Rugmel 130 g
Hvedemel 200 g
Vegetabilsk olie 40 ml
Melis 20 g
Salt 5 g
Tørgær 6 g (1 strøget tsk)

 
* Tilberedning
Bland vand, honning, sukker og salt separat.
Hæld nogle flydende ingredienser i brødmaskinen, tilsæt derefter det meste af det sigtede mel, tilsæt vand med honning, sukker og salt, tilsæt det resterende mel og tør gær.

 
På grund af rugmels særlige klæbrighed, skal du bruge en spatel til at røre dejen igennem.
Glat dejen og smør overfladen med vegetabilsk olie.
Luk låget på brødmaskinen, start og vent på, at bippet viser, at bagværk er klar.
Tag skålen ud af maskinen og vend den, så brødet kan komme ud.
Afkøl, og du kan smage.

 
Kalorieindhold 265,9 kcal pr. 100 g
Proteiner 9,1 g. Fedtstoffer 7,2 g. Kulhydrater 73,1 g.

 

Se alle de bedste opskrifter med Bagemaskine

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her