Logo

Rensning af fisk - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rensning af fisk - info


Rensning af fisk - info

Se hvordan du lettest renser fisk - rundrenser.


Rensning af fisk - info 

1. Skrab fisken fra hoved mod hale for slim og den modsatte vej for skæl. Klip finnerne af.


Rensning af fisk - info 

2. Læg fisken på spækkebrættet.

Tryk forsigtigt på rygbenet, så det løsnes.


Rensning af fisk - info 

3. Skær hovedet af bag gællerne.
Tag hovedet af, så det meste af indvoldene følger med.


Rensning af fisk - info 

4. Skal fisken serveres med hovedet på, tages indvoldene forsigtigt ud med en ske.


Rensning af fisk - info 

5. Skær fri ved gatåbningen og tryk resten af indvoldene ud ved denne åbning.


Rensning af fisk - info 

6. Skyl fisken godt og skrab evt. mørke hinder væk fra fiskens indvendige side.

Bøj hovedet tilbage.

 
 Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her