Her får du ferskendessert i flere spændende udgaver. Fx
fersken-hindbær eller med mandler, med mynte, med basilikum og frugtsalat af
fersken og blandede bær
Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 10 min. 6 personer.
# Ingredienser
1 brev verbena te (citronte)
30 g sukker
600 g ferskner
150 g hindbær
mynteblade til pynt
* Tilberedning
Verbenasirup:
Bring 2½ dl vand i kog. Lad verbenateen trække tildækket
heri 1 time.
Hæld vandet i en gryde med sukkeret.
Lad det koge for lav varme 10 min under omrøring. Køl af.
Udsten fersknerne, og skær dem i skiver.
Fordel dem i 6 skåle filer glas.
Fordel hindbærrene over fersknerne.
Dryp gavmildt ned verbena-sirup.
Køl af 1 time. Pynt med mynteblade før servering.
Ferskensalat med mandler
Dryp skiver af 2 fersken og 2 hvide fersken med 2 spsk
amaretto,
og drys med ristede mandelflager.
Servér med vaniljeis.
Ferskensalat med mynte
Udskift verbena med mynte. Pynt med mynteblade.
Frugtsalat med basilikum
Si 100 g flormelis over 300 g hindbær.
Vend det godt, passér gennem en si.
Tilsæt saften af 1 citron. Hæld over ferskenskiver.
Servér med 1 kugle vaniljeis, og drys med klippet basilikum.
Frugtsalat af fersken og blandede bær
Kog 5 dl vand op 5 min med 100 g sukker og 2 spsk hvid rom.
Pochér 2 fersken i skiver heri.
Servér med jordbærskiver dryppet med citron, samt flødeskum.
Dryp med siruppen, og pynt med hele jordbær og hindbær.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Fersken
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------