Chokoladebudding på en helt ny måde. Marmorer den med
mint-smagende mager cremefraiche -
det bliver en stor succes!
• Mælk og mager cremefraiche indeholder kalcium.
• Mager cremefraiche er ikke så fedt som piskefløde.
Forberedelse 15 min + afkøling. 4 portioner
# Ingredienser:
1 pakke chokoladebudding, koldrørt
4 dl letmælk
1½ dl mager cremefraiche
½ dl creme de menthe likør eller
1-2 dråber pebermynteolie som blandes
med 1 spsk florsukker, 1 tsk vaniljesukker
1-2 dråber grøn frugtfarve
PYNT:
friske mynteblade
* Tilberedning:
1. Tilbered chokoladebuddingen efter pakkens anvisninger.
Lad den stå 10 min.
2. Tilsmag og farv cremefraichen i en anden skål.
Bland godt.
3. Kom halvdelen af chokolade-buddingen i en serveringsskål.
Hæld halvdelen af cremefraichen på.
Træk forsigtigt en kniv gennem de to lag så der bliver en
marmorering.
4. Kom yderligere lag af chokoladebudding og cremefraiche
i skålen og træk med kniven gennem blandingen igen.
5. Lad desserten stå i køleskabet så den bliver rigtig kold.
Pynt med små friske mynteblade.
VARIATION
Erstat creme de menthe likøren med appelsinlikør og
drys hakket eller strimlet syltet appelsinskal over.
Magisk mintdessert:
Pr. portion: Energi: Kcal 210 = kJ 882
Kulhydrat 33 g Protein 6 g Fedt 9 g (25%) Fibre 0 g
Tips:
Tilsmag cremefraichen med et par dråber pebermynteolie
i stedet for likør og farv den med frugtfarve.
Pisk ikke, for så bliver cremefraichen tynd.
Du kan også tilsmage og farve cremefraichen
med grøn creme de menthe likør.
Se alle de bedste
opskrifter med Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.