Den bedste opskrift på lækker klassisk Bolognesesauce - en
af de mest populære retter i Danmark. Her får du en god opskrift, som er let at
lave og elskes af både børn og voksne.
Til 6-8 personer. Tilberedningstid:
30 min. Kogetid: 30 min. Fryseegnet
# Ingredienser:
1 kg hakket oksekød
3 løg
1-2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 skive selleri el. 1-2
stilke
blegselleri
2 spsk olie
1 dåse flåede tomater
2-3 spsk tomatpuré
2 dl bouillon af terning
1½ dl rødvin
salt, peber
paprika
merian
basilikum
1 laurbærblad
* Tilberedning:
1. Pil løg og hvidløg
og hak det.
Skræl gulerødder og selleri og riv det eller hak det fint.
Blegselleri skal skæres
i smalle strimler.
2: Varm olien og brun
kødet heri, til det »qryner«.
Tilsæt løg, hvidløg,
gulerødder og selleri og lad det snurre med.
Bland flåede tomater,
tomatpuré, bouillon og rødvin i.
Krydr med salt, peber,
paprika, merian, basilikum og laurbærblad.
3. Lad retten snurre
sammen ca. 30 min.
4. Server kødsaucen med
kogt spaghetti eller løse ris.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.