Pærer med en skarp, sød og velgørende smag. Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
Forberedelsestid: 30 min. + 1 time i køleskab.
Tilberedningstid: 1 min. Kuverter: 8
# Ingredienser
850 g halve pærer i egen juice (fra dåse)
½ tsk stødt ingefær
2 spsk brandy
150 g italienske makroner
2 spsk syltet, hakket ingefær
3 skilte æg
2 spsk sukker
250 g mascarpone
2 spsk revet kokos
* Tilberedning
1 Afdryp pærerne og gem 1,2 dl saft. Skær hver halve pære i
8 stykker.
Bland saft, ingefær og brandy.
Del makronerne i to og dyp dem i saftblandingen.
Læg pærer, makroner og ingefær i otte 3 dl dessertskåle.
2. Hæld æggeblomme og sukker i en røreskål og pisk det med
en elpisker i 3 min, indtil det har en let og cremet konsistens.
Tilsæt mascarpone og pisk, indtil ingredienserne er blandet.
3. Hæld æggehvider i en mellemstor røreskål.
Pisk med rene og tørre piskeris æggehviden, indtil der
dannes toppe.
Vend æggehviden med en metalske ind i mascarponeblandingen.
Øs pæreblandingen over og stil det i køleskab i 1 time.
4. Hæld kokos på en tør stegepande og omrør den ved jævn
varme i 1 minut.
Afkøl den og drys den over ingefær og pæretriflien ved
servering.
Prøv sammen med:
Forret: Rød peberfrugtsuppe
Hovedret: Lammesteg
med frugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.