Logo

Pærekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pærekage 

 
En nem opskrift på en super lækker hjemmelavet pærekage, som smager helt vildt dejligt saftigt - få opskriften på den gode kage her på Kogebog.dk.
Til 6 personer. Tilberedningstid: 25 min. Bagetid: ca 45 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
3 mellemstore pærer
60 g hvedemel (1 dl)
50 g maizenamel (1 dl)
85 g sukker (1 dl)
1 knsp salt
2 tsk bagepulver
3 æg
2 spsk rom eller pærebrændevin
2 spsk mælk eller fløde

 
* Fremgangsmåde
1. Skræl pærerne, del dem midt igennem og skær kernehuset væk.
Skær derefter pærerne i små tern.

 
2. Bland mel, maizenamel, sukker, salt og bagepulver i en skål.
Lav en fordybning i midten.
Pisk æggene sammen med rom eller brændevin samt mælk eller fløde og kom det i fordybningen.

 
3. Rør dejen sammen og rør pæreterningerne i.
Hæld dejen i en velsmurt springform.
Bag kagen på ovnens midterste rille ved 175 °C i 45 min.

 
Variation:
Glaser den færdigbagte og helt kolde kage med chokoladeglasur og drys med grofthakkede mandler og/eller hakket, syltet ingefær.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pærer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her