Syltning. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 20 min. Let at lave. Pris: Lav. Kan tilberedes i mikroovn
# Ingredienser til Alliancemarmelade:
1 kg syltekirsebær
400 g hindbær
400 g ribs
1,5 kg sukker
konserveringsmiddel / Atamon
sylteglas
* Sådan laves Alliancemarmelade:
1. Skyl og udsten kirsebærrene.
2. Skyl hindbær og de ribbede ribs og kom dem i en gryde med
det vand, der hænger ved.
Kog nogle min., eller til bærrene begynder at safte.
Pres bær og saft gennem en sigte.
Kom blandingen tilbage i gryden.
3. Tilsæt de udstenede kirsebær og sukkeret.
Lad det koge ved svag varme under forsigtig omrøring af og
til i 20 min., eller til marmeladen begynder at blive jævn.
Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel ifølge
brugsanvisningen på emballagen.
4. Skum marmeladen og hæld den i skoldede glas, skyllet med
konserveringsmiddel.
Luk straks til, eller bind med syltepapir.
Tips: Brug ikke for moden frugt, så har marmeladen svært ved
at tykne.
Som regel stivner den ret hurtigt, men det kan ske, der går
nogle uger.
Har man brugt meget moden frugt, stivner marmeladen ikke
nok, og så må du bruge et geleringsmiddel. Følg brugsanvisningen på emballagen.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------