Her får du broccolipuré
i flere spændende udgaver. Fx Broccolipuré
med flækærter og sesam, med anis, med mynte eller Broccolipuré med hestebønner
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 30 min. 4 personer.
# Ingredienser
150 g flækærter
(gule ærter)
7½ dl kyllingefond
den hvide del af 1
porre
300 g broccoli
2 spsk olie
8 stilke oregano
(evt timian)
salt
* Tilberedning
Kog ærterne i fonden
uden låg 30 min.
Skyl porren, og skær
den i skiver.
Skyl broccolien, og
skær stokken væk.
Brun det 2-4 min i olien
med halvdelen af oreganobladene.
Krydr med salt.
Tilsæt ærterne, og
lad det simre 15 min.
Kør i en blender,
men kort, for at bibeholde lidt struktur.
Server i glas, og
pynt med små oreganokviste.
Broccolipuré med
flækærter og sesam
Tilsæt til sidst i
tilberedningen 1 spsk sesamolie og
1 tsk sesamfrø,
ristet på en varm pande.
Læg røget tofu i
tern på toppen.
Broccolipuré med
flækærter og anis
Krydr puréen ved at
tilsætte 10 grønne anisfrø til fonden.
Broccolipuré med
flækærter og mynte
Fjern til sidst i
tilberedningen en del af fonden, og
udskift den med 1
lille bæger yoghurt samt
1 knsp mynte i
stedet for oregano.
Broccolipuré med
hestebønner
Udskift flækærter med hestebønner, og
reducer kogetiden til 10 min. Sæt til side.
Blend broccolien, og tilsæt hele hestebønner.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------