Den stegte kylling
med karry har både æble, tomat og yoghurt i karrysaucen. Server med løse ris og
mangochutney. En let og hurtigt opskrift.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 40 min. Stegetid: ca 45 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
2 kyllinger a 800 g
2 løg
2 spsk smør
2 spsk olie
1 spsk karry
salt og peber
1 dl yoghurt naturel
1 stort syrligt æble
4 modne tomater
(evt. fra dåse)
½ tsk ingefær
3-4 dl bouillon
1½ dl fløde
* Tilberedning
1. Del hver af de istandgjorte
kyllinger i kvarte.
Pil og hak løgene
groft.
2. Lad smør og olie
blive varmt i en gryde.
Brun først
kyllingestykkerne heri på begge sider, derefter løgene.
3. Drys karry i og
lad det svitse med ganske kort.
Drys salt og peber
på.
4. Hæld yoghurten i
gryden og lad det snurre endnu 5 min. eller til yoghurten næsten er indkogt.
Riv imens æblet på
den grove side af råkostjernet og kom det i gryden.
5. Skær tomater i
både og kom dem i gryden sammen med ingefær og bouillon.
6. Lad det koge ved
svag varme under låg i 40 min.
Kom fløden i og lad
det snurre endnu nogle minutter.
Smag retten til og
server den med løse ris til sammen med mangochutney.
Se alle opskrifter på fjerkræ HER
Se Partering af fjerkræ HER