Logo

Mexicansk suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicansk suppe

 
Opskrift på den lækreste hjemmelavede mexicanske suppe som kan laves. Du bliver simpelthen nødt til at smage denne suppe. Den er fuld af saft og kraft
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

 
# Ingredienser
2 gulerødder
1 bdt forårsløg
2 stilke blegselleri
20 g smør

1½ liter hønsekødsuppe
1 ds (400 g) flåede tomater
125 g frosne majskorn

2 fed hvidløg
½ tsk chilipulver
salt, hvid peber

rester af kogt hønsekød
50 g saltede jordnødder

 
* Tilberedning
1. Rens grønsagerne, skær dem i småstykker og svits dem i smør i en stor gryde.
De må ikke brune.


2. Hæld suppe ved og bring det i kog.
Hæld væden fra tomaterne og hak dem fint.
Hæld dem i suppen, der koger i 10 min.

 
3. Tilsæt de frosne majs samt 2 hele, pillede hvidløgsfed.
Lad det koge i 5 min.
Smag til med chili, salt og peber.
Suppen skal smage ret skarpt.

 
4. Skær hønsekødet i fine strimler, der varmes i suppen.
5. Server suppen med grofthakkede jordnødder til i en skål, så hver især kan drysse dem over sin tallerken suppe.
Giv brød til.

 
Det virker også med tacos, nachos og cheddar ost, så kommer denne suppe lige frem til at virke som en let og lækker aftensmad for få pesos.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her