Dessert. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4-5 min. Afkøles: ca 1½ time. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer.
# Ingredienser
til Mannagrynsmousse med tyttebær
Grød:
mannagryn ()
5 dl vand
tyttebærsyltetøj
ca 1 spsk sukker
Endvidere: piskefløde
*
Sådan laves Mannagrynsmousse med tyttebær
1. Rør mannagrynene til jævning med af vandet.
2. Bland resten af vandet med tyttebærsyltetøj i en gryde og
bring det i kog.
3. Hæld mannagrynsjævningen i under omrøring og rør, til det
atter er i kog.
4. Læg låg på gryden og lad grøden koge ved svag varme 4-5 min,
til den er jævn.
Rør af og til.
5. Afkøl grøden. Det går hurtigst i koldt vandbad.
Pisk grøden godt, nemmest med elhåndpisker. Den skal være
lys og luftig.
6. Smag grøden til med sukker.
7. Pisk fløden stiv og vend den i med let hånd.
Hæld desserten i en skål og stil den koldt, mindst 1½ time,
til den skal serveres.
Tips: Vand og syltetøj kan erstattes med tyttebær-
eller appelsinsaft.
Beregn ca saft.
Se alle de bedste opskrifter med Mannagryn
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------