Logo

Kvarksauce, kold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kvarksauce, kold 

 
Sauce. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: mindst ½ time. Let at lave. Lav pris. 4 personer.   

 
# Ingredienser til Kvarksauce, kold
200 g kvark
1 dl fløde
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk dijonsennep
½ spsk vineddike
salt og peber
½ bdt purløg
½ bdt dild
*
Sådan laves Kvarksauce, kold
1. Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint.

 
2. Rør kvark og fløde sammen, vend de hakkede løg i og smag til med sennep, vineddike, salt og peber.

 
3. Skyl purløg og dild, klip eller hak det og vend det i kvarksaucen.
Lad saucen trække tildækket og køligt mindst ½ time.

 
Tips: Server saucen til grønsager, kogt fisk eller til hårdkogte æg.
Andre krydderurter kan erstatte purløg og dild.
Saucen kan tilsættes et par hårdkogte, hakkede æg og 2 spsk hakket, syltet agurk i stedet for hakket grønt.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kvark

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her