En frisk og smuk
frugtsalat smagt til med Cointreau. En værdig afslutning på et fornemt måltid.
Lyder det ikke godt?
Nemt at forberede og så lige servere, når det er spisetid.
Tid: 2 timer, heraf 1 time i køleskabet. 4 pers.
# Ingredienser
1 dl sukker
2 dl vand
½ dl Cointreau eller
anden appelsin likør
1 frisk ananas eller
1 ds. ananas i ringe eller tern (550 g).
4 appelsiner
½ dl groft hakkede
pistacienødder
* Fremgangsmåde
1. Bland sukker og
vand i en gryde.
Lad lagen koge
kraftigt 8-10 min til den er sirupsagtig.
Smag lagen til med Cointreau eller anden appelsinlikør og lad den køle af.
2. Skræl ananassen
og skær den i tern.
3. Skræl
appelsinerne, så alt det hvide kommer af og skær dem i fileter.
4. Bland ananas og
appelsin i en skål.
Hæld sukkerlagen
over og lad salaten trække i køleskabet i 1 time.
5. Drys med
pistacienødder og server appelsin salaten med let pisket fløde.
Tips: I stedet for ananas kan du bruge pærer fra
dåse.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------