Nyd en sund og nærende suppe med knald på både farve og
smag. Lækker aftensmad uden kød.
Delikat suppe med røde linser, gulerødder, løg og bladselleri
- toppet med cremefraiche og basilikum. Nyd en sund og nærende suppe med knald
på både farve og smag. Lækker aftensmad uden kød.
Arbejdstid:
20 min. Kogetid 25 min. 4 personer
#
Ingredienser til Rød linsesuppe med basilikum:
2 løg
2
gulerødder
1 spsk
olie
2
fed hvidløg
4
dl røde linser
2 tsk
stødt spidskommen
2
liter grønsags- eller hønsebouillon
2
cm frisk ingefær
saft
af 1 appelsin
salt
og peber
Tilbehør:
4
naanbrød eller grovboller
1
lille bundt basilikum
*
Sådan
laver du Rød linsesuppe med basilikum:
Hak
løgene og skær gulerødderne i små terninger.
Svits
løg og gulerødder i en gryde med olie i et par min.
Tilsæt
knust hvidløg, linser og spidskommen og svits et øjeblik.
Tilsæt
bouillon og lad det hele simre i 25 min.
Tilsæt
fintrevet ingefær og blend suppen til en fin glat pure.
Varm
suppen godt igennem og smag til med appelsinsaft, salt og peber.
Server
suppen i skåle med et drys frisk basilikum og brød til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD