Linser ses i flere varianter. Bedst kendt er grønne linser (også kaldet franske), røde og brune linser. Linser ses også flækkede. Oprindelsen er lige så gammel som Bibelen. Linser menes at stamme fra det sydøstlige Middelhavsområde, men dyrkes i dag mange steder på kloden, både i Mellemøsten, Indien og Sydeuropa.
Linser skal skylles godt, før de koges. De kræver ikke
iblødsætning, medmindre de er meget gamle og stenhårde.
Desværre er linser ikke datostemplede, så det er svært at
se, hvor gamle de er. Linser er meget proteinrige og bruges både i supper og i
gryderetter.
Se de bedste opskrifter med Linser
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------