En frisk citrongræs-panna cotta med friske sommerbær og sprøde
makroner. Simpel og lækker - den helt rigtige sommerdessert til dine gæster. Her
er opskriften.
Til 4 personer
# Ingredienser
4 dl fløde
3½ stængler citrongræs
60 g flormelis
2½ husblas, udblødt
200 g bær
100 g makroner
*
Fremgangsmåde
Halvér citrongræs og knus dem med en kødhammer
Kog fløden op sammen med citrongræs og flormelis og lad det
simre i 10 minutter.
Kom den udblødte husblas i fløden og pisk den godt ud.
Sigt fløden og smag evt. til med sukker.
Hæld fløden op i 4 glas eller kopper og sæt dem på køl i
mindst 4 timer.
Anret panna cotta'en med sommerbær og knuste makroner.
Energi: 2275 kJ/542 kcal. Protein 4 g. Fedt 39 g. Kulhydrat 45
g. Kostfibre 1 g.
Tips: Panna cotta'en kan fint laves med chokolade og lakrids.
Panna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder
kogt fløde. Panna cotta er en slags fløderand/budding, der traditionelt laves
ved at koge fløde op med sukker og en smagsgiver, som traditionelt er vanilje.
Se flere dejlige opskrifter med dessert HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter