Logo

Mormors torskefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mormors torskefad 

 
Her udnytter vi fine halvfabrikater til en rigtig luksusret, som du fint kan invitere gæster på. Fiskeblokke og suppe på dåse er de enkle hovedingredienser. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 35 min, heraf 20-25 min i ovnen. 4 pers.

 
# Ingredienser
600 g torskefilet
1 porre
1 spsk smør eller margarine
1 tsk salt
¼ tsk citronpeber
1 spsk sennep
1 ds. jordskoksuppe (200 g)
2-3 dl reven ost
 
* Fremgangsmåde
1. Optø fiskeblokken noget.
Her kan du bruge mikroovnens optønings-program.

 
2. Skyl porren og skær den i fine strimler.

 
3. Smør et ovnfast fad med fedtstof.
Læg den hele fiskeblok i.
Drys med salt og knust citronpeber og smør sennep en over.
Drys porren over.

 
4. Hæld den koncentrerede jordskoksuppe på.
Dæk til sidst med reven ost.

 
5. Sæt fiskeretten i ovnen ved 225 °C i 20-25 min.

 
6. Server fisken med ris eller kogte kartofler og en frisk salat.

 
Tips: Jordskoksuppen kan erstattes med samme mængde aspargessuppe.

 

Se alle de bedste opskrifter med Torsk og Fisk

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her