Logo

Hindbærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbærsyltetøj 

 
Syltning Syltetøj Arbejdstid: 10 min. Skal trække: 12 timer Kogetid: 20 min. Let at lave. Mellem pris.

 
# Ingredienser til Hindbærsyltetøj:
1 kg friske hindbær (evt. frosne)
500 g sukker (6 dl)
konserveringsvæske
*
Sådan laves Hindbærsyltetøj:
1. Gå friske hindbær efter, men skyl dem helst ikke.
Læg dem lagvis med sukkeret i en gryde og stil dem koldt i 12 timer.

 
2. Varm hindbærrene langsomt op og lad dem koge for svag varme i 10 min. uden låg. 
Fjern evt. skum.

 
3. Tag hindbærrene forsigtigt op med hulske og kom dem i rene, skoldede sylteglas.
Lad saften koge ind 10 min. uden låg.
Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsvæske efter anvisningen på emballagen.
Fordel lagen over hindbærrene og luk straks glassene.

 
Tips: Hindbærrene kan syltes med mindre sukker, men så skal de trække 24 timer, før de koges. 
Så er der trukket tilstrækkelig meget saft ud.
Holdbarhed: 6 måneder.

 
Se flere opskrifter med Syltetøj
 

Se flere opskrifter med Hindbær
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her