Logo

Nakkekam i flødechampignon - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nakkekam i flødechampignon - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Her er en god og let opskrift på kød tilsat skalotteløg, fløde, champignon og små, hvide kartofler. Opskriften på gryderet med nakkefilet er beregnet til 4 personer

 
# Ingredienser
1 kg nakkekam eller nakkefilet
500 g skalotteløg
500 g champignon
1 spsk smør
2 dl fløde
salt og peber
1 bdt. dild

 
* Tilberedning
1. Nakkekammen koges i let saltet vand i ca. 1½ time.

 
2. Skalotteløg og champignon svitses i smør, og
fløden kommes ved sammen med 3 dl suppe.

 
3. Saucen jævnes evt. og smages til med salt og peber.

 
4. Kødet skæres i skiver og saucen hældes over.
Rigeligt med dild drysses over, og små, hvide pille-
kartofler serveres til.


Nakkekam i flødechampignon - Kogebog.dk er bedst 💘 

Tips:
Nakkekam er meget saftigt kød, fordi kødet er isprængt fedt, og derfor egner dette stykke sig fortrinligt til de fleste retter. Husk også, at man får de saftigste koteletter af nakkekam.

 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her