Logo

Lever med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lever med fyld 

 

En spændende ret - tynde leverskiver med løgfyld. Lever er sundt, og denne ret med lever udgør derfor en fedtfattig ret med stor smag

Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ca 30 min. Ikke fryseegnet

 

# Ingredienser

8-12 tynde skiver lever
mel

salt, peber

50 g smør eller margarine

Fyld:

4 løg

1 spsk smør
1 spsk olie
2 tsk hvedemel

1 dl fløde
citronsaft
merian
citronbåde

 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med fyldet.
Pil og hak løgene. Smelt smør og olie sammen og rist løgene gyldne heri.
Drys mel over og spæd med fløden.
Krydr med salt, peber, citronsaft og merian.

 
2. Vend leverskiverne i salt- og peberblandet mel.
Smelt fedtstoffet gyldent og steg leverskiverne heri ½-1 minut på hver side.

 
3. Læg leverskiverne sammen to og to med løgfyldet og læg dem på et varmt fad.
Garnér med frisk merian og citronbåde.
Giv kartofler og grøn salat til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Lever

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her