Logo

Chapati - Indisk brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chapati - Indisk brød 

 
Bagværk. Arbejdstid: 40 min. Hviletid: 30 min. Bagetid i alt: ca. 30 min. Let at lave. Lav pris.

 
# Ingredienser til Chapati - Indisk brød:
350 g hvedemel (6 dl)
1 tsk salt
1,5 dl vand
evt. lidt olie

 
* Tilberedning Chapati - Indisk brød:
1. Bland mel og salt. Tilsæt vandet lidt efter lidt og ælt dejen smidig.

 
2. Lad dejen hvile ca. ½ time tildækket på køkkenbordet.

 
3. Del dejen i 10 stykker.
Rul hvert dej stykke meget tyndt ud til en cirkel på ca. 15 cm i diameter.

 
4. Varm to små stegepander op og gnid dem evt. med lidt olie.
(Grunden til at bruge to pander er, at det ellers tager for lang tid).
Bag cha­patierne ca. 3 minutter på hver side ved ret god varme, til de er gyldne. 
Chapatierne hæver let under bagningen.

 
Tips: Chapati nydes varme.
Chapati er et usyret indisk brød som er lavet af tre ingredienser: mel, vand og salt. 
Når det strækkes, bliver det luftigt. Chapati spises ofte til dhal.
 
Se alle de bedste opskrifter med Brød 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her