Vi elsker vel alle en god
klassisk stegt kylling, men det er ikke altid praktisk til en aftenmiddag. Denne
nemme airfryer-opskrift tager det meste af ventetiden ud af at stege en kylling,
med ens resultater. Find selv ud af, at den er saftig og slet ikke tør. Airfryer,
vi elsker dig.
6 portioner. Forberedelsestid:
20 min. Samlet tid: 1 time 10 min. Kalorier pr portion: 398.
# Ingredienser
1 hel kylling, skåret i
8 stykker
salt og friskkværnet sort
peber
1 spsk tørret timian
2 tsk tørret oregano
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk løgpulver
1 tsk røget paprika
¼ tsk cayennepeber
* Tilberedning
1. Krydr kyllingen over
det hele med salt og sort peber.
Pisk timian, oregano, hvidløgspulver,
løgpulver, paprika og cayenne i en mellemstor skål,
og gnid derefter krydderiblandingen
over hele kyllingen.
2. Arranger kødstykker
i et enkelt lag i en airfryer-kurv.
Kog ved 180 °C i 10 min.
Vend stykkerne og fortsæt
med at koge ca. 10 min mere,
indtil saften er klar,
og et termometer, der er sat ind i den tykkeste del af låret,
registrerer 75 °C.
Gentag med kyllingebryst,
men reducer kogetiden til ca. 8 min pr. side;
kog, indtil saften er klar,
og et termometer indsat i den tykkeste del
af brystet viser 75 °C.
Klarede du det? Fortæl
os, hvordan det gik i kommentarfeltet nedenfor!
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------