Logo

Hvedebrød med malt i en brødmaskine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvedebrød med malt i en brødmaskine 

 
Delikat og blødt hvedebrød med malt er let at lave efter en enkel opskrift i en brødmaskine. Det hjemmelavede produkt kan serveres til familie morgenmad eller på et hvilket som helst andet tidspunkt.
Portion 1 kg. Tid 270 minutter

 
# Ingredienser
Hvedemel 500 g.
Maltmel 3 spsk
Vand 1 spsk
Vegetabilsk olie 50 ml
Tørgær 1,5 tsk
Kommen 30 g
Melis 40 g
Salt ½ tsk

 
* Tilberedning
Mål den nødvendige mængde malt.
Fyld det i et glas kogende vand.
Rør rundt og lad det stå et stykke tid.

 
Sigt hvedemelet og fyld det ned i en brødmaskine med en omrørerskiven installeret.
Fyld også tørgær, salt og sukker i her.

 
Hæld derefter den afkølede malt i med vand og vegetabilsk olie.
Tilsæt kommenfrøene.

 
Tænd brødmaskinen i program "fransk brød" og bag i 4 timer.
Tag det færdige brød ud, lad det køle lidt af, og skær det.

 
Kalorieindhold197,5 kcal. pr. 100 g
Proteiner 5 g. Fedtstoffer. 10 g. Kulhydrater. 53,9 g.
 

Se alle de bedste opskrifter med Bagemaskine

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her