Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.
Kuverter: 4
# Ingredienser
500 g rosenkål
90 g usaltet smør
4 hakkede baconskiver
100 g mandelflager
* Tilberedning
1. Skyl rosenkålene i koldt vand og fjern de yderste blade.
Læg dem i en mellemstor gryde med koldt vand.
Bring det langsomt i kog. Kog dem uden låg i 5 min, eller
indtil de er møre.
Afdryp dem og stil dem til side.
2. Varm smørret op, til det skummer.
Tilsæt bacon og svits det ved jævn varme, indtil det er
sprødt, og smørret er mørkebrunt.
3. Tilsæt mandler og rør i det i 1 minut.
Tilsæt rosenkål og svits dem i yderligere 1 minut og bland
ingredienserne godt.
Server det straks.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.