Der er mange forskellige versioner af forårsruller i det
Fjerne østen, grønsagsfyld er det mest klassiske.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 15 min.
# Ingredienser
225 g gulerødder
1 rød peberfrugt
1 spsk solsikkeolie, plus ekstra til stegning
75 g bønnespirer
1 lime, fintrevet skal og saft af
1 rød chili, udkernet og meget fint hakket
1 spsk sojasauce
½ tsk arrowroot eller Maizenamel
2 spsk hakket, frisk koriander
8 plader filodej
25 g smør
2 tsk sesamolie
TILBEHØR
chilisauce
forårsløg
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres gulerødder i tynde stave.
Peberfrugten udkernes og skæres i tynde strimler.
2. Solsikkeolie varmes i en stor, forvarmet
wok.
3. Tilsæt gulerødder, peberfrugt og bønnespirer og svits
under omrøring i 2 min, eller til de er bløde. Tag wokken fra varmen og vend
limeskal og -saft samt chili i grønsagerne.
4. Rør sojasauce sammen med arrowroot.
Rør det i wokken, sæt den over varmen og kog i 2 min, eller til væden jævner.
5. Tilsæt koriander og rør det hele godt sammen.
6. Læg filodejen ud på køkkenbordet.
Smelt smør og sesamolie. Hver plade pensles med denne blanding.
7. Fordel grønsagsfyldet øverst på hver dejplade, fold
siderne over og rul dem sammen.
8. Kom en smule olie i wokken og steg forårsrullerne ad
flere omgange i 2-3 min, eller til de er gyldne og sprøde.
9. Anret dem på et fad, pynt og server dem varme med chili-dipsauce.
Næringsindhold:
Kalorier 189. Sukker 4 g. Proteiner 2 g. Fedt 16 g.
Kulhydrater 11 g. Mættede fedtsyrer 5 g.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Forretter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.