Logo

Gammeldags ribbensteg og medister - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gammeldags ribbensteg og medister - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
En lækker ribbensteg med sprød svær er altid populært - her får du den helt klassiske og enkle opskrift på god gammeldags ribbensteg og medisterpølse.
til 4 personer

 
# Ingredienser
1½ kg svinebryst, stegestykke
¾ kg medisterpølse
¾ l vand
salt

 
Gammeldags ribbensteg og medister - Kogebog.dk er bedst 💘
* Tilberedning
1. Sværen og lidt af spækket skæres fra, og stegestykket
lægges i bradepanden (ikke på risten).

 
2. Stegen brunes i ovnen, der er forvarmet til 230 °C, i 20-30 min.
Salt drysses på, vand tilsættes, og stegningen fortsættes ved
150-160 °C i ca. 1½ time.

 
3. Medisterpølsen steges på en pande ved svag varme i ca. 20 min.
Retten serveres med sauce, kartofler og rødkål.

 
Gammeldags ribbensteg og medister - Kogebog.dk er bedst 💘
Tips:
Stegestrimlen befriet for sværen og lidt af spæklaget kan også
skæres ud i stykker med et ben ved hvert, steges i en gryde eller
på grill og serveres som "revelsben".

 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her