Logo

Cremet gedeost med rosmaringrissini - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cremet gedeost med rosmaringrissini - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Her får du en nem opskrift på lækre sprøde crostini med frisk cremet gedeost. Et stort hit til en enkel og lækker dessert. Værsgo og prøv
Dessert til 4 personer.

 
# Ingredienser
120 g cremet gedeost i aske (se tips)
3 spsk piskefløde.

 
10 g gær
1 dl lunkent vand
100 g durummel
1 spsk olie
1 tsk groft salt
2 tsk hakket rosmarin.

 
* Tilberedning
Rør ost og fløde sammen, og stil det koldt indtil servering.

 
Opløs gæren i vandet, tilsæt de øvrige ingredienser, og
ælt dejen grundigt.
Tilsæt evt mere vand eller mel, hvis dejen trænger til det –
den skal være som en god bolledej.
Lad dejen hæve 1 time, rul den ud til lange tynde stænger,
som du bager sprøde i en 180 °C varm ovn i 8-10 min.


Cremet gedeost med rosmaringrissini - Kogebog.dk er bedst 💘 

Tips: Gedeost dækket af aske, med pikant og frisk smag, der er velegnet til at spise. Asken giver osten mere karakter og smag og har den funktion at holde ostens overflade tør.

 
Se alle de bedste opskrifter med gedeost

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her