Logo

Stegte ris med svinekød og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte ris med svinekød og rejer 

 
Stegt svinekød med stegte ris, æg og rejer er lidt en eksotisk version af biksemad, hvor du nemt kan få brugt dine rester. Retten er nem at lave og smager skønt!
Til 4 pers

 
# Ingredienser
3 tsk olie fx jordnøddeolie
1 æg, let pisket
100 g rå rejer, pillede, rensede og halverede
100 g svinekød, fint hakket
2 spsk fint hakkede forårsløg
200 g kogte ris, afkølede
1 tsk salt

 
* Tilberedning
1 Varm 1 tsk af olien i en forvarmet wok og hæld ægget i.
Steg, til det er fast.
Tag omeletten op, skær den i strimler og sæt den til side.

 
2 Hæld resten af olien i wokken og svits rejer, svinekød og
forårsløg under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt risene og salt og fordel risen og svits i yderligere 2 min.
Rør til sidst omeletstrimlerne i. Server straks.

 
Se alle de bedste opskrifter med Ris

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her