Logo

Risdessert med pistacie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Risdessert med pistacie 

 
Det er en traditionel spise ved det indiske nytår og er tilberedt af basmatiris, der koges i mælk med sukker og tilføres smage af hakkede pistacienødder.
Til 8-10 pers

 
# Ingredienser
75 g basmatiris
1¼ liter mælk
8 spsk sukker
hakkede pistacienødder, til pynt

 
* Tilberedning
1 Skyl risene under rindende, koldt vand og
hæld dem i en stor, tykbundet gryde.
Tilsæt 6 dl af mælken og bring den i kog for meget svag varme.
Kog til mælken er blevet helt absorberet af risene.
Rør jævnligt i dem.

 
2 Tag gryden fra varmen.
Mos risene med hurtige bevægelser i gryden i mindst 5 min.

 
3 Tilsæt lidt efter lidt resten af mælken.
Sæt gryden over varmen igen og bring den i kog for svag varme
under jævnlig omrøring.

 
4 Tilsæt sukker og kog under konstant omrøring i 7-10 min,
eller til desserten har en ret tyk konsistens.

 
5 Hæld den i et serveringsfad og
pynt med hakkede pistacienødder og server.

 
Se alle de bedste opskrifter med Ris

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her