Denne sursøde sauce
giver friske sild en smag, der minder om marinerede sild. Enkelt og godt!
Her er en virkelig lækker ret med sild, der er god netop nu!
Ret nemt og lækkert
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
1 kg friske sild
2 spsk smør eller
margarine
1 tsk salt
½ tsk knust
citronpeber
2 tsk honning
4 tsk estragonsennep
1 tsk reven
appelsinskal
¼ tsk peber
2 spsk citronsaft
1 dl olie
dild
* Fremgangsmåde
1. Rens sildene, men
lad hoved og ben sidde på.
2. Smelt fedtstoffet
på en stegepande.
Når det er
stegeklart lægger du sildene på og steger dem på begge sider.
Drys med salt og
citronpeber.
Læg sildene på et
fad.
3. Bland honning,
estragonsennep, appelsinskal, peber, citronsaft og olie til en sauce.
4. Hæld saucen over
sildene.
5. Drys masser af
hakket dild over det hele.
6. Server med kogte
kartofler og en råkostsalat.
Tips: Samme fremgangsmåde kan bruges til andre
sorter fisk, fx makrel, torsk eller rødspætte.
Se alle de bedste opskrifter med Sild eller
andre Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------