Når du har et stort
selskab, er det spændende at stille flere slags salater frem sammen med forskellige
saucer.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 10 min.
# Ingredienser
200 g friskkogte
eller frosne, optøede rejer
½ salatagurk
20-25 små cherry tomater
1 ds (400 g) asparges
* Fremgangsmåde
1. Hæld væden fra
rejerne, hvis de er frosne.
Drys med lidt salt
og lad dem dryppe af.
2. Skær agurken i
tændstiklange strimler.
Drys med salt.
3. Hæld tomaterne
over med kogende vand.
Lad dem stå 1 minut.
Flå dem.
4. Hæld væden fra
aspargesene.
Læg dem i marinade.
5. Anret »salaten« i
små skåle.
Salatdressinger og salater HER
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER