Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus kogetid
og trækketid
# Ingredienser
500 g champignon
2-5 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
½ bundt bredbladet persille
2-3 chilier
3 spsk balsamico
2 spsk olie
* Tilberedning
1. Champignonerne gøres i stand, børstes rene og skæres i
tynde skiver.
Hvidløgsfeddene skrælles og hakkes fint.
Champignonerne koges i rigeligt letsaltet vand i ca 3-5
minutter.
Tag dem op, lad dem dryppe af og bland dem med hvidløg i en
skål.
2. Skyl persillen, ryst den tør, riv bladene af stilkene og
hak den.
Chilierne gøres i stand, skylles og halveres, stilkfæsterne
og kernerne fjernes, og de hakkes fint og kommes i de andre ingredienser.
3. Balsamicoen røres godt sammen med olien og persillen og smages
til med salt og peber.
Det skal være lidt stærkt.
Hæld dressingen over ingredienserne og lad det trække i
mindst 6 timer.
Rør somme tider rundt i champignonerne eller ryst skålen.
Pr. portion ca 48 kcal/200 kj. 4 g protein, 3 g fedt, 2 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------