Her får du lune snacks og forretter i flere spændende
udgaver. Fx Græskarbeignetter med citronskal, Blandede beignetter, Krydrede
græskarbeignetter eller Venetianske græskarbeignetter
Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min. 4 personer
# Ingredienser
120 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
300 g græskarpuré
2 tsk melis
1 stort æg
olie til stegning
1/3 tsk salt
* Tilberedning
Hæld mel, bagepulver og kanel i en stor skål. Rør det
sammen.
Tilsæt græskarpuré, sukker og pisket æg. Rør det hele godt
sammen.
Opvarm olien. Lav små kugler af blandingen ved hjælp af 2
teskeer.
Kom dem i den varme olie, og steg dem, indtil de er gyldne.
Tag beignetterne op af olien med en hulske.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Server med det samme.
Græskarbeignetter med citronskal
Rul græskarbeignetterne i en skål med 2 spsk sukker, ½ tsk
kanel
og fintrevet skal af 1 appelsin og 1 citron.
Blandede beignetter
Erstat græskarret med puré af 2 majroer og 4 jordskokker.
Brug (helst) 1 spsk hasselnøddeolie.
Smag til medsalt og peber.
Krydrede græskarbeignetter
Drys 1 tsk stødt ingefær og 1 tsk karry over beignetterne.
Fortynd dejen med 2 dl øl, og erstat sukkeret med honning.
Venetianske græskarbeignetter
Kom 150 g lyse rosiner i vand 15 min, så de kan svulme op.
Hæld vandet fra før de blandes i dejen.
Tilsæt revet citronskal til dejen.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas Drinks Snacks/sødt Forretter Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------