Logo

Quiche Lorraine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Quiche Lorraine

 
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. 

Klassisk fransk quiche Lorraine - den rigtige bacontærte. Quiche Lorraine er perfekt til hyggelig aftensmad, til frokost, på buffetbordet eller til picnic.
Forret Frokost. Arbejdstid: ca 45 min. Bagetid i alt: ca 40 min. Middelsvær at lave. Lav pris. 6 personer.

 
# Ingredienser til Quiche Lorraine
1 portion Quiche-dej
Fyld:
8 tynde skiver bacon (ca )
3 æg
fløde salt
hvid peber
evt. reven muskatnød
Endvidere:
smør
Tærteform: ca
*
Sådan laves Quiche Lorraine
1. Sæt ovnen på 200 °C.
Lav en portion Quiche-dej og forbag bunden.

 
Fyld:
2. Skær baconen i strimler eller terninger.
Steg dem ved svag varme, så de forbliver bløde.
Fordel baconen på den forbagte bund.

 
3. Pisk æg og fløde sammen.
Krydr med salt, peber og evt. muskat.
Hæld æggemassen over baconen i quichebunden.
Fordel smørklatter over.

 
4. Bag quichen ca 30 min. på ovnens midterrille.
Quichen er færdig, når æggemassen er stivnet og let gylden.
Server varm.

 
Tips: Æggemassen kan tilsættes et par spsk friskreven ost, eller baconen kan dækkes med tynde skiver gruyere- eller emmentalerost.
Skinke eller 4-5 tynde skiver letsaltet stribet flæsk (150 g) kan erstatte baconen.
Hvis baconen er meget salt, kan den koges et par min. i vand først.
Skær svær og bruskstykker af flæsket og del skiverne på midten.
Steg skiverne gyldne på panden ved svag varme, de skal ikke være sprøde.
Er den mager, kan det være nødvendigt at stege den i lidt smør, ellers bliver den hård.
Quichen kan bages i portionsforme, så er bagetiden ca 15 min.

 

Se alle de bedste opskrifter med Quiche

 
INFO: Quiche er i fransk madlavning en ovnbagt ret af æg og mælk eller fløde i en dejskorpe. Dejskallen kan bages, før de andre ingredienser tilsættes. De kan være røget fisk, kogt hakket kød, grønsager eller ost, der ofte kommes i æggemassen, inden den bages. Quiche er ikke dækket af dej, men en åben tærte.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her