Det her ser næsten ud som fine, gammeldags flødekarameller med papiret på. Fyldet, der er med gorgonzola, bliver en lækker overraskelse.
Tid: ca 15 min. 10 stk.
# Ingredienser
5 skiver parmaskinke
½ bdt. purløg
FYLD:
100 g gorgonzola
2 spsk fintstrimlet forårsløg
* Fremgangsmåde
1. Skær skinkeskiverne
over på midten.
2. Dyp purløgsstråene
i kogende vand, så de bliver lettere at bøje.
3. Rør osten sammen med
strimlet forårsløg til fyldet.
4. Læg lidt ostemasse
på hver skinkeskive.
5. Rul skinken sammen
fra den korte side.
Bind i hver ende med
purløgsstrå, så pakkerne kommer til at ligne en flødekaramel.
6. Server til en drink,
evt. sammen med andet tilbehør.
Eller lav mange til et buffet-bord.
Tips: Parmaskinken kan erstattes med skiver af røget
skinke,
som skæres i brede strimler, så de kan fyldes og tilberedes som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Parmaskinke
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------