Logo

Parma og agurk med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Parma og agurk med ost

 
Agurk behøver ikke at være kedelig, og i denne opskrift findes ideer til, hvordan du kan pifte den op – En let og god hverdagsret med ostefyld
Tilberedningstid: 25 min. Til 1 portion: kan udvides til flere.

 
# Ingredienser
2 mellemstore drueagurker
2 forårsløg
50 g parmaskinke
25 g flødeost
1 spsk cognac
2 spsk reven parmesan
½ tsk grønne peberkorn
salt og friskkværnet peber
1 knsp timian
1 spsk finthakket dild

 
Til saucen:
1 spsk smør
½ løg
50 g champignon
¾ dl hvidvin
¾ dl bouillon
saften af ¼ citron
evt. 1 knsp sukker
1 spsk purløg

 
* Tilberedning
Vask drueagurkerne og skær et låg af på den lange led.
Tag kernerne ud med en ske og blancher agurkerne i kogende vand.

 
Skær forårsløgene i tynde ringe og parmaskinken i fine strimler.
Bland forårsløg, parmaskinke. flødeost, cognac; reven parmesan og de let knuste peberkorn.
Krydr med salt, peber og timian, vend den finthakkede dild i og fordel fyldet i de udhulede drueagurker.

 
4. Smelt smørret.
Hak løget fint og svits det.

 
Rens champignonerne.
Skær dem i skiver og svits dem sammen med løgene.
Spæd med hvidvin og bouillon.

 
Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. sukker.
Fordel saucen i et ovnfast fad og stil fadet i en 200 °C varm ovn i 10-15 min.
Drys med det fintklippede purløg ved serveringen.

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her