Enkle, lækre og sprøde ostechips! Alt hvad du behøver er
ost! Vil du have ostechips der smager mere af ost, kan du lave dem af
groftrevet modnet cheddar - de skal bage 1-2 min længere.
Giver ca 40 stk
# Ingredienser
200 g gratineringsost
* Tilberedning
Fordel 10 små portioner ost (a 1 spsk) på en plade med
bagepapir.
Hver portion skal spredes godt ud.
Bag ostechipsene 4-6 min ved 200 °C, til de har en lys,
gylden farve.
Løft straks ostechipsene over på en bagerist og lad dem køle
af.
Tilbered resten på samme måde.
Genvej: Ostechips kan opbevares i kagedåse i ca. 4 døgn.
Kan lunes i ovnen ca. 3 min ved 200 °C.
Tips: Ostechips kan serveres ledsaget af og Snacks
med dadler, oliven,
sprøde grønsager og et glas kølig, tør hvid portvin
Så gør de det udfor en let og dejlig forret.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.