Det ser ud som en
stor portion, men 90 små osteboller kan forsvinde meget hurtigt, når de er så
gode som her! Det smager bare så godt.
Tid:40 min, heraf 20
min i ovnen.
# Ingredienser
1½ dl vand
¼ tsk salt
25 g smør eller
margarine
1½ dl hvedemel
30 g parmesanost
2 æg
* Fremgangsmåde
1. Bring vand, salt
og fedtstof i kog i en gryde.
2. Tilsæt melet
under kraftig omrøring.
3. Tag gryden af
varmen og rør parmesanosten i.
4. Pisk æggene
sammen og tilsæt dem, lidt ad gangen, under stadig omrøring.
Dejen skal være
blank, smidig og fast.
5. Fyld dejen i en
sprøjtepose og sprøjt små boller ud på en plade med bagepapir.
De må ikke være
større end hasselnødder.
6. Stil pladen i en 200
°C varm ovn og bag bollerne ca 20 min.
7. Server
ostebollerne som tilbehør til suppe og bouillon, eller som snacks til en drink!
Tips: Disse osteboller kan holde sig nogle dage i
en dåse med tætsluttende låg.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter
Se alle de bedste opskrifter med Snacks/sødt
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------