Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Manchego med oliven
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus tid
til at trække
# Ingredienser
200 g manchego-ost
200 g grønne oliven
2 små løg
8 fed hvidløg
ca. 14 spsk olie
1 bundt persille
* Tilberedning
1. Manchego-osten skæres i mundrette stykker.
Olivenerne udstenes og halveres.
Løg og hvidløgsfed skrælles.
Løgene hakkes fint.
2. Alle de klargjorte ingredienser kommes i en skål.
Hvidløgsfeddene presses i.
Olien tilsættes, og det hele blandes godt.
3. Persillen skylles, rystes tør, hakkes fint og tilsættes.
Det hele blandes grundigt.
Lad det stå og trække i marinaden tildækket i ca 2 timer,
før det serveres.
Det skal serveres ved stuetemperatur.
Pr. portion ca 268 kcal/1124 kj. 13 g protein, 22 g fedt, 4
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
INFO: Manchego er en ost fremstillet af fåremælk lagret i
min 60 dage. Den er produceret i Castilla-La Mancha-regionen i Spanien.
Manchego er en af Spaniens mest kendte ost og kan købes i de fleste danske
supermarkeder. Det er en fast ost, mere hvid end gullig og har en cremet smag
hvor fåret kommer frem afslutningsvis.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------