Logo

Løgsuppe med squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løgsuppe med squash 

 
En mættende og varm ret fra det franske køkken! Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med mange spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 30 min. Tilberedningstid: 30 min. Kuverter: 4

 
# Ingredienser
2 spsk olie
40 g smør
4 store løg, skåret i skiver
2 spsk hvedemel
¼ tsk hvid peber
1,25 l oksebouillon
0,6 dl hvidvin
4 små squash, skåret i skiver
1 flûte
1,2 dl revet ost

 
* Tilberedning
1. Opvarm olie og smør i en stor gryde.
Tilsæt løg og steg det under jævnlig omrøring ved lav varme i 8 min.
Pas på, at løgene ikke bliver brændt.

 
2. Drys mel og peber over de stegte løg og rør det ind i dem.
Lad det svitse i 2-3 min.
Tag gryden af varmen og rør langsomt bouillon og vin i.

 
3. Stil igen gryden over på varmen og bring indholdet i kog.
Skru ned for varmen og lad det småkage i 10 min.
Tilsæt squashene og lad dem simre med i 5 min.

 
4. Skær brødet i skiver og rist dem på den ene side.
Drys den anden side med ost og grill brødet, indtil den er smeltet.
Server suppen med brødskiverne øverst.



Løgsuppe med squash


Prøv sammen med:
Hovedret: Tun, asparges og makaronifad


Dessert: Kompot af tørret frugt

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her