Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Indbagt ost fra Asturien
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid
til friturestegning
# Ingredienser
175 g blåskimmelost (cabrales)
3 spsk hvedemel
7 dl mælk
2 spsk smør
1 æg
4 tvebakker
olie til friturestegning
Pr. portion ca 448 kcaV1880 kj
20 g protein, 28 g fedt,
30 g kulhydrat
* Tilberedning
1. Blåskimmelosten pureres med mel og mælk i en blender.
2. Smørret smeltes på en pande.
Ostemassen kommes på.
Lad den småkoge ved svag varme i ca 15 minutter, mens der
hele tiden røres rundt.
3. Så hældes ostemassen op i en skål og sættes til afkøling.
4. Ægget piskes sammen på en tallerken
Tvebakkerne knuses fint på en anden tallerken.
Med en ske udstikkes små boller af ostemassen.
De vendes først i æg og derpå i de knuste tvebakker.
5. Olien varmes op.
Bollerne friteres i den, nogle stykker ad gangen, til de er
gyldenbrune.
6. Tag ostebollerne op, lad dem dryppe af og server dem så
varme som muligt.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------