Logo

Frokostæg med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frokostæg med bacon

 
Lækre æg med bacon og salat lavet i ovnen på 30 min. Jeg synes, både de kan spises om morgenen men også sagtens til frokost eller aftensmad.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 30 min.

 
# Ingredienser
1 salathoved (iceberg)
smør/margarine
1 dl bouillon (af terning)
150 g bacon

100 g kødpølse i tykke skiver eller skinke
4 æg

salt, peber fra kværn
finthakket persille

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl salaten. Ryst vandet godt af og skær den i strimler.

 
2. Svits salaten i lidt fedtstof over stærk varme i nogle minutter under omrøring.
Hæld bouillonen over og lad det koge for svag varme i ca 3 min.
Smag til med
salt og peber.

 
3. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Steg kødpølseskiverne/skinkeskiverne.

 
4. Kom lidt fedtstof på panden.
Slå æggene ud og spejl dem.

 
5. Fordel salaten på en stor varm tallerken og læg bacon, pølse og spejlæg på.
Drys med persille.

 
6. Serveres med groft brød og smør.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her