Her får du en nem opskrift på lækre sprøde crostini med
frisk cremet gedeost. Et stort hit til en enkel og lækker dessert. Værsgo og
prøv
Dessert til 4
personer.
# Ingredienser
120 g cremet gedeost
i aske (se tips)
3 spsk piskefløde.
10 g gær
1 dl lunkent vand
100 g durummel
1 spsk olie
1 tsk groft salt
2 tsk hakket
rosmarin.
* Tilberedning
Rør ost og fløde
sammen, og stil det koldt indtil servering.
Opløs gæren i
vandet, tilsæt de øvrige ingredienser, og
ælt dejen grundigt.
Tilsæt evt mere vand
eller mel, hvis dejen trænger til det –
den skal være som en
god bolledej.
Lad dejen hæve 1
time, rul den ud til lange tynde stænger,
som du bager sprøde
i en 180 °C varm ovn i 8-10 min.
Tips: Gedeost dækket af aske,
med pikant og frisk smag, der er velegnet til at spise. Asken giver osten mere
karakter og smag og har den funktion at holde ostens overflade tør.
Se alle de bedste opskrifter med gedeost
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.