Det er en let blanding af tun, broccoli, æg og dressing, som smager fantastisk til mange retter - denne broccolisalat nem og hurtig at lave - få opskrift her.
Til 4-5 personer. Tilberedningstid:
25 min.
# Ingredienser
1 dåse tunfisk i
olie
200-300 g broccoli
2-3 hårdkogte æg
1 spsk estragoneddike
sennep
3-4 spsk olie
salt, peber
frisk eller tørret estragon
eller finthakket chili
* Fremgangsmåde
1. Kog broccolien i
letsaltet vand ca. 5 minutter, hæld vandet fra og lad broccolien blive kold.
2. Del broccolien i
mindre stykker og læg dem på et fad sammen med tunfisken delt i mindre stykker.
Fordel æggebåde
over.
3. Rør en marinade
af eddike, sennep og olie krydret med salt, peber og estragon eller chili.
Hæld marinaden over.
4. Server flûte
eller groft brød til.
Se alle de bedste opskrifter med Tunfisk
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------