Logo

Asparges med pocheret æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asparges med pocheret æg

 

Lad os fejre foråret med en smuk og forårsgrøn ret. Pocheret æg lyder måske svært, men er faktisk ret nemt at lave, og så tager det kun ganske få minutter.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 6-8 min. Ikke fryse-egnet.  2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Asparges med pocheret æg:

1 bdt grønne asparges

4-6 skiver lyst brød (ristet)

kørvel

 

Pocherede æg:

2 l vand

1 dl eddike

4 store æg

lidt groft salt friskkværnet peber

*

 
Sådan laver du Asparges med pocheret æg:
Pocherede æg: Bring vand og eddike i kog.
Vandet skal stå 8 cm op ad kanten på gryden.
Slå et æg ad gangen ud i en kop og krydr med salt og peber og lad det enkeltvist glide ned i det kogende vand.
Skru ned, så vandet akkurat simrer.
Giv æggene 4-5 min. Tag æggene op med en hulske og dryp på køkkenrulle.
Knæk den seje ende af aspargeserne og damp dem i ca. 3 min. i lidt letsaltet vand evt. tilsat lidt olie.
Anret de pocherede æg med asparges, ristet brød og kørvel,





Her finder du flere opskrifter med dejlig pocheret æg. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.


Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
  


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her