Bag små, fine portionsforme med æg, æbler, jordskokker og en
lækker flødeost. Her har du de bedste opskrifter - både med og uden kød - til
dig, der elsker at kokkerere med æg.
2 Personer
# Ingredienser
1 stort æble
1 stor håndfuld skrællede jordskokker
1 spsk hakket salvie
1 strøget spsk hvedemel
salt og peber
50 g flødeost
3 æg
smør til smøring
* Tilberedning
Hak æbler og jordskokker i grove stykker, vend med salvie.
mel, salt og peber.
Smelt osten over svag varme i en kasserolle, tag fra varmen
og rør æg i.
Kom æble/jordskokkeblandingen i smurte portionsforme og hæld
æggemassen over.
Det behøver ikke at dække.
Bag ved 180 °C i ca. 20 min. Tag ud og spis.
Tips: Det kan spises til et stykke stegt kylling,
kalvekød eller andet.
Se alle de bedste opskrifter med æggekage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.