Her får du dessert i flere spændende udgaver. Vælg mellem hindbær-ananas, figner, jordbær eller dobbelt jordbær. Det er lækre desserter
med bær.
Forberedelse: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
200 g kvark
1 tsk bitter mandelekstrakt
40 g melis
200 g jordbær
200 g blåbær
100 g smuttede mandler
mynteblade, til pynt
* Tilberedning
Rør kvarken let og cremet i en stor skål.
Tilsæt gradvis mandelekstrakt og sukker under fortsat
omrøring.
Køl af.
Hak mandlerne, og rist dem let på en pande.
Skyl jordbærrene, og fjern haserne.
Skær dem i skiver. Skyl blåbærrene hurtigt.
Anret i lag i 4 dessertglas eller -skåle:
Først kvark, så jordbær, blåbær og kvark igen.
Slut af med lidt blåbær.
Pynt med hakkede, ristede mandler og mynteblade.
Stil desserterne koldt, til de skal serveres.
Hindbær-ananasdessert
Bland kvarken med 40 g sukker, 4 cl hindbærlikør og
lidt hindbærsaft.
Anret lagvis med ananasstykker, hele hindbær og
ristede mandelflager.
Kvarkdessert med figner
Udskift jordbærrene med friske figner, og udelad blåbærrene.
Drys med mandler karamelliseret i vaniljesukker.
Dobbelt jordbærdessert
Bland 125 g mascarpone, 125 g kvark, 50 g sukker
samt reven skal af 1 citron.
Pynt med jordbær i kvarte, citroncreme og små skovjordbær.
Jordbærkvark
Rør kvarken med 5 spsk jordbærsirup.
Tilsæt 1½ dl fløde pisket med lidt vaniljesukker.
Servér cremen med friske jordbær eller hindbær til.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Trifli
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------